Traditionele woningbouw

Traditionele woningbouw HURORE bvba

Waarom kiezen voor traditioneel bouwen :

Mensen die vasthouden aan de traditionele waarden van massieve bouwmaterialen zoals gevelstenen en binnenmuren van keramische bakstenen of cellenbetonblokken en vloeren met welfsels, breedvloerplaten etc. Kortom de manier van bouwen die zich al vele jaren bewezen heeft en waarbij nog vele mensen zich goed voelen. Uiteraard kunnen deze traditionele bouwwerken ook uitgevoerd met vernieuwende technieken zoals het verlijmen van binnenblokken en/of verlijmen of in dunbedmortel plaatsen van gevelstenen. Ook worden de aangepaste isolaties voorzien om te voldoen aan de huidige en steeds strenger worden thermische en akoestische eisen op isolatievlak om alzo tot energiezuinige en comfortabele constructies te komen.

Ons “traditioneel bouwen” gaat van nieuwbouwwoningen, kleinere appartementen tot uitbreidingen en renovaties van woningen.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw HURORE

Waarom kiezen voor houtskeletbouw:

Mensen die vasthouden aan een meer ecologische en duurzame manier van bouwen hebben alle baat om te kiezen voor houtskeletbouw.
Houtskeletbouw brengt ook een aantal voordelen met zich mee, zoals kortere bouwtermijnen aangezien het minder weersafhankelijk is en alle elementen op voorhand in het atelier kunnen vervaardigd worden. Naast een thermisch en akoestisch comfort, is er ook het vochtregulerend vermogen van hout, wat allemaal samen voor een energiezuinige constructie zorgt.
Ons “houtskeletbouwen” gaat van nieuwbouwwoningen, kleinere appartementen tot uitbreidingen en renovaties van woningen.Schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij HURORE

Schrijnwerkerij die wij kunnen voorzien:

Enerzijds betreft het de timmer- en dakwerken van zowel de traditioneel gebouwde constructies als voor de houtskeletconstructies alsook de afwerking van de houtskeletwanden dmv gipskarton of gipsvezelplaten.Verder kan uw buitenschrijnwerk zowel in hout, pvc en aluminium geleverd en geplaatst worden.

Maar onze afdeling schrijnwerkerij kan U ook verfijnde binnenhuisafwerkingen zoals houten trappen, binnendeuren, maatkasten voor dressings, keukens en maatmeubilair aanbieden en dit op basis van uw ontwerp.


Wie zijn wij?

Hurore is een familiale bouwonderneming ontstaan in 1976 en opgericht door Vanhaen Rene.

Momenteel wordt de firma geleid door Vanhaen Rene en zijn 2 zonen Richard en Raf met ieder hun eigen vakgebied.

Doordat de vennootschap dit jaar reeds 40 jaar actief is, zijn we ondertussen een stabiele en betrouwbare partner voor al uw bouwwerken ruwbouw-winddicht.
Of U nu kiest voor traditionele woningbouw of houtskeletbouw, gaande van nieuwbouw tot uitbreiding of verbouwing, steeds bent U bij ons aan het goede adres.
Wij geven namelijk de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en het is deze kwaliteit en klanttevredenheid die wij hoog in het vaandel dragen.

Juist door ons middelgrote team van medewerkers kunnen wij hierop perfect flexibel inspelen en is het mogelijk voor U als opdrachtgever slechts één aannemer te hebben voor uw hele constructie ruwbouw-winddicht.
Dit biedt grote voordelen en garanties naar organisatie, planning en verantwoordelijkheden in het geheel…

Verder op deze site kan U meer ontdekken per afdeling.

Hurore Logo

Uw contacten

Richard Vanhaen - Hurore

Vanhaen Richard

Zaakvoerder

Verantwoordelijke woningbouw

Raf Vanhaen - Hurore

Vanhaen Raf

Zaakvoerder

Verantwoordelijke houtskeletbouw en schrijnwerkerij

Raf Devos - Hurore

Devos Raf

Administratief medewerker

+32(0)89/79.21.74