Laden...

Kwaliteit boven kwantiteit!

Traditioneel bouwen

Ons “traditioneel bouwen” gaat van nieuwbouwwoningen, kleinere appartementen tot uitbreidingen en renovaties van woningen.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw heeft verder grote voordeel om veel makkelijker dan het traditionele bouwen een goede luchtdichtheid en toch dampopenheid te kunnen behalen wat resulteert in een behaaglijk comfort.

Schrijnwerkerij

Timmer- en dakwerken, buitenschrijnwerkerij, maar ook binnenhuisafwerkingen zoals houten trappen, maatkasten enz…

Woningbouw

De manier van bouwen die zich al vele jaren bewezen heeft en waarbij nog vele mensen zich goed voelen, uitgevoerd met vernieuwende technieken…

Houtskeletbouw in Dilsen-Stokkem

Houtskeletbouw

Op basis van de gesprekken met de Architect van dienst hebben we enkele voorstellen gedaan naar uitwerking. Hier is hij dan mee aan de slag gegaan naar de eindklant te Bunsbeek en hebben we dit samen met onze vakmensen gerealiseerd.

  • Samenwerking met Architect en klant

  • Moderne look

  • Op tijd opleveren

  • Tevreden klant

Meer projecten

Wie zijn wij?

1976
Sinds 1976

Hurore is een familiale bouwonderneming ontstaan in 1976 en opgericht door Vanhaen Rene. Momenteel wordt de firma geleid door Vanhaen Rene en zijn 2 zonen Richard en Raf met ieder hun eigen vakgebied.

100%
Betrouwbare partner

Doordat de vennootschap dit jaar reeds 40 jaar actief is, zijn we ondertussen een stabiele en betrouwbare partner voor al uw bouwwerken ruwbouw-winddicht. Of U nu kiest voor traditionele woningbouw of houtskeletbouw, gaande van nieuwbouw tot uitbreiding of verbouwing, steeds bent U bij ons aan het goede adres. Wij geven namelijk de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en het is deze kwaliteit en klanttevredenheid die wij hoog in het vaandel dragen.

Ontzorging
Flexibel

Juist door ons middelgrote team van medewerkers kunnen wij hierop perfect flexibel inspelen en is het mogelijk voor U als opdrachtgever slechts één aannemer te hebben voor uw hele constructie ruwbouw-winddicht. Dit biedt grote voordelen en garanties naar organisatie, planning en verantwoordelijkheden in het geheel… Verder op deze site kan U meer ontdekken per afdeling.

Enkele projecten

Nieuwbouw Diepenbeek
Houtskeletbouw
Optopping Hasselt
Houtskeletbouw
Nieuwbouw in Bierbeek
Woningbouw
Nieuwbouw Hasselt
Woningbouw
Nieuwbouw Steenokkerzeel
Woningbouw
Nieuwbouw Halen (in uitvoering)
Woningbouw
Poolhouse in Binkom
Houtskeletbouw
Nieuwbouw Hasselt
Houtskeletbouw
Nieuwbouw Heverlee
Woningbouw
Nieuwbouw Hoeilaart
Woningbouw